• Livstids garanti på golvskivan!
  • Marknadens lägsta step up!
  • Fullstora framdörrar i en robust konstruktion!
Fautras Lördag, 17 November 2018

JMS

Hästtransport Fautras JMS
Raklastad för en häst eller sto med föl

Provan

hästtransport Fautras Provan
Traditionellt raklastad för två hästar

Oblic

Diagonallastad utan bom framför hästen

Victorius

Hästtransport Fautras Victorius
Diagonallastad med extra utrymme för packning

Fautras Hästtransporter - Marknadsledaren med Step Up!

Fautras har fokus på säkerhet och användarvänlighet.

Allt för att göra lastning och transport av häst bäst på enklast sätt.

Vad är det som gör Fautras hästtransporter så lätta att lasta häst i?
1. Två dörrar fungerar som infångare
2. Hästen slipper den otäcka rampen och dess huvud är redan långt in i hästsläpet då den ska kliva på
3. Luftigt utrymme med en stadig konstruktion gör att det inte skakar, låter och rör sig då hästen kliver på
4. Lugn och stadig miljö med god ventilation ger hästen en trevlig resa som den minns till nästa gång det är dags att åka!

Erfarenheter har utformat Fautras hästtransporter till de kraftfulla och pålitliga slitvargar som våra hästtrailers är idag, en transport som skördar priser för smarta och säkra lösningar. Till exempel vårt unika AID SYSTEM där du öppnar och stänger bakom hästen framifrån. Att använda tjockare och kraftfullare material i hästsläpen än vad som krävs i vardagen borgar för att en Fautras hästtransport tål hårda tag. Vi har förmodligen de absolut säkraste, mest välbyggda hästsläpen på marknaden. Fautras lämnar livstids garanti på golvskivan, 8 år på chassit och i övrigt 3 års fabriksgaranti.

Att transportera hästar på ett säkert och sunt sätt är ett kärnvärde som Fautras har som utgångspunkt i alla sina hästtransporter. Hästsläpet är användarvänligt och det är minimalt med sprintar och andra moment på din hästtransport.
Alla Fautras hästtransporters dörrar är fullstora och både du och hästen kan alltid gå ur även fram. Alla våra dörrar har smarta lösningar så de stannar kvar öppna och inte åker igen. Samtliga av Fautras hästsläp har Step up. Step up eller step in betyder att det inte finns någon ramp, läm eller kombiramp i hästtransporten. I Fautras hästtransporter går/kliver hästen in i hästtrailern och du slipper lyfta en ofta smutsig och tung ramp och överlucka. Samtliga Fautras hästtransporter och hästsläp är byggda med lågt insteg. Vi använder oss av dörrar bak med containerstängning. Vi har en mycket smart lösning för ventilationen med luftintag fram och justerbara överluckor i våra hästtransporter. Detta säkerställer god ventilation och du själv väljer hur mycket luft som ska flöda genom släpet.