• Livstids garanti på golvskivan!
  • Marknadens lägsta step up!
  • Fullstora framdörrar i en robust konstruktion!
Icelandic Lördag, 20 April 2019

Hästtransport Fautras Icelandic

Icelandic är speciellt framtagen för islandshäst och ponny med plats för två, tre hästar hästar. Den är strömlinjeformad och låg med Fautras välkänt fina vägegenskaper.

Denna modell har öppningsbara ventilationsluckor på bakdörrarna och fönster i sidorna som standard. Likaså reservhjul och sparkskydd. Välj till öppningsbar sida.
Hästsläpet har en stor och praktisk sadelkammare med full ståhöjd. Sadelhängare för sadlar och krokar är standard. Som mellanvägg i denna modell sitter det bommar med sparkskyddande plast nedtill. Vill du avgränsa hästarna ytterligare väljer du till Fautras-Tech mellanvägg Fautras Tech som sitter i bl a Oblic+. En utdragbar ramp baktill finns som tillval.
Alla Fautras hästsläp görs i varmgalvat stål. Väl tilltagen tjocklek i materialen gör att dessa hästtransporter tål extrema påfrestningar från både människa, trafik och häst. Stålkonstruktionen med sin hela störtbåge bak kompletteras med ett gediget glasfiberhölje. Väggarna är skyddade med kraftiga sparkskydd.
Självklart har även Fautras Icelandic polyeten golvskiva med livstids garanti. Golvskivan är helt genomgjuten utan luftfickor eller andra material invändigt. Det enda rätta val du kan göra gällande golvskivor till hästtransport. Alla Fautras hästtransporter har halkfri gummimatta.
Standard är även individuell underhållsfri fjädring, kraftiga sparkskydd, invändiga och utvändiga uppbindningsöglor, innerbelysning, reservhjul, kraftigt stödhjul och låsbar kulhandske.

Ytterligare info Icelandic 2

Ytterligare info Oblic Icelandic 3 4 5

Tillbaks till hästtransporter

Alla bilder, logotyper och text är Fautras Skandinaviens egendom och har ett upphovsrättsligt skydd enligt Upphovsrättslagen. Otillbehörigt nyttjande utan tillstånd beivras.icelandic islandshäst transport flera Fautras Step up säkerhet diagonal

icelandic islandshäst transport flera Fautras Step up säkerhet diagonal