• Livstids garanti på golvskivan!
  • Marknadens lägsta step up!
  • Fullstora framdörrar i en robust konstruktion!
Oblic Lördag, 20 April 2019

Hästtransport Fautras Oblic+

Oblic+ är en stor hästtransport med gott om utrymme för din utrustning samt utan bom framför hästen. Den är diagonallastad och du väljer om hästen ska åka i färdriktningen eller baklänges. Byggd helt i glasfiber och stål med livstids garanti på golvskivan.

Hästar som vill åka brett eller över lag inte trivs i traditionella hästsläp åker många gånger problemfritt i Fautras Oblic+. Forskning visar att om hästen får välja åker den på diagonalen. Översätt till dig själv: Hur väljer du att stå i buss och tåg om du inte har möjlighet att hålla i dig?
I Din Oblic+ väljer du mellan 6 färger och otaliga färger på stripes. Oblic+ modellerna har stor sadelkammare med egen fullstor dörr höger fram. Du kan flytta sadelkammarväggen om du önskar större utrymme för din utrustning. Mellanvägg i flexibel och hållbar Fautras Tech är ställ- och flyttbar. Detta hästsläp har en golvskiva i polyethylene med livstids garanti mot röta och har även isolerat vitt tak. Alla Fautras hästtransporter har halkfri gummimatta och två dörrar bak med step up. Överluckorna på bakdörrar är ställbara i olika lägen för bästa möjliga ventilation. Standard är även individuell underhållsfri fjädring, kraftiga sparkskydd, invändiga och utvändiga uppbindningsöglor, innerbelysning, reservhjul, kraftigt stödhjul och låsbar kulhandske.

Info och bilder Oblic +2
Hästtransport med plats för två hästar på diagonalen med möjlighet till fronturlastning. Oblic+2 har 3 st öppningsbara fönster och taklucka.

Info och bilder Oblic +3
Hästtransport med plats tre hästar med möjlighet till fronturlastning. Oblic+3 har 4 st öppningsbara fönster, 2 st takluckor och 2 st innerbelysning.

Info och bilder Oblic +4
Hästtransport med plats fyra hästar med möjlighet till fronturlastning. Oblic+4 har även 5 st öppningsbara fönster, 3 st takluckor och 2 st innerbelysning,

Färger:
Färger Fautras JMS Provan Oblic hästtransport hästsläp step up bomfri säkerhet

Tillbaks till hästtransporter

Alla bilder, logotyper och text är Fautras Skandinaviens egendom och har ett upphovsrättsligt skydd enligt Upphovsrättslagen. Otillbehörigt nyttjande utan tillstånd beivras.

Fautras hästransporter & hästtrailer
Fautras Oblic+4 detta hästsläp utrustad med öppningsbar sida och ramp i fronturlastningen.

Fautras hästransporter
Fautras oblic+3 denna hästtrailer är utrustad med ramp i fronturlastningen.
Bilden visar nedfällt läge