• Livstids garanti på golvskivan!
  • Marknadens lägsta step up!
  • Fullstora framdörrar i en robust konstruktion!
JMS Lördag, 20 April 2019

Hästtransport Fautras JMS

JMS är hästtransporten för dig som vill köra en häst med gott om utrymme eller sto med föl -hela 127cm i invändig bredd


Fautras hästtransporter kännetecknas alltid av hög hållfasthet och användarvänlighet. JMS är ett strålande exempel på det.
Vi ger dig möjlighet att väga in hästsläpet från 1100-2000kg.
Du väljer fritt ur Fautras sortiment vilken färg och stripes din vagn ska ha. Standardutrustning är "säker urlastning" - du kan öppna bakom hästen framifrån, säkerhetsbommar, framfönster, höga sparkplåtar, automatiskt stödhjul och reservhjul. Standard är även god ventilation med luftintag fram i vagnen och öppningsbara överluckor på bakdörrarna. Fullstora dörren fram och bakdörrarna har containerstängning för högsta säkerhet. Fautras har marknadens lägsta step-up för smidig och problemfri lastning. Dragstänger som sitter fästa direkt i den första axeln tillsammans med störtbågarna och den gedigna konstruktionen ger en överlägsen säkerhet och väghållning.
Vanligaste tillvalen till JMS hästtrailer är öppningsbara fönster, sadelskåp, högt bromsljus och även AID SYSTEM som ger dig möjlighet att själv öppna och stänga bakom hästen framifrån!

Mer info och bilder JMS


Färger:
Färger Fautras JMS Provan Oblic hästtransport hästsläp step up bomfri säkerhet

Tillbaks till hästtransporter

Alla bilder, logotyper och text är Fautras Skandinaviens egendom och har ett upphovsrättsligt skydd enligt Upphovsrättslagen. Otillbehörigt nyttjande utan tillstånd beivras.

Gilla Fautras på Facebook!