Nya hästtransporterHos Fautras hittar du hästsläp för en häst (sto med föl), två, tre och fyra hästar eller upp till sju ponny eller islandshästar. Traditionellt raklastat eller diagonallastat där du väljer om hästen åker i färdriktningen eller baklänges. De är handbyggda och kan anpassas till just dina önskemål.

Fautras levererar moderna hästtrailers som särskiljer sig på marknaden med fokus på användarvänlighet och kvalitet. Enkel men med hög komfort både för dig och hästen.

Hos Fautras hittar du hästsläp för en häst (sto med föl), två, tre och fyra hästar eller upp till sju ponny eller islandshästar. Traditionellt raklastat eller diagonallastat där du väljer om hästen åker i färdriktningen eller baklänges. De är handbyggda och kan anpassas till just dina önskemål.

Fautras levererar moderna hästtrailers som särskiljer sig på marknaden med fokus på användarvänlighet och kvalitet. Enkel men med hög komfort både för dig och hästen.Fautras hästtransporter har livstids garanti på golvskivan och marknadens lägsta Step Up!