Nya hästtransporterFautras levererar moderna hästtrailers som särskiljer sig på marknaden, med fokus på användarvänlighet, säkerhet och kvalitet. Enkel med hög komfort både för dig och hästen.

Hos Fautras hittar du hästsläp för en häst (sto med föl), två, tre och fyra hästar eller upp till sju ponny eller islandshästar. Lasta traditionellt rakt eller diagonallasta där du väljer om hästen åker i färdriktningen eller baklänges. Fautras är handbyggda och kan anpassas till just dina önskemål.

Fautras levererar moderna hästtrailers som särskiljer sig på marknaden, med fokus på användarvänlighet, säkerhet och kvalitet. Enkel med hög komfort både för dig och hästen.

Hos Fautras hittar du hästsläp för en häst (sto med föl), två, tre och fyra hästar eller upp till sju ponny eller islandshästar. Lasta traditionellt rakt eller diagonallasta där du väljer om hästen åker i färdriktningen eller baklänges. Fautras är handbyggda och kan anpassas till just dina önskemål.Fautras hästtransporter har livstids garanti på golvskivan och marknadens lägsta Step Up!