Nya hästtransporterFautras levererar moderna hästsläp som särskiljer sig på marknaden, med fokus på användarvänlighet, säkerhet och kvalitet. Enkel med hög komfort både för hästen och dig.

Hos Fautras hittar du hästtrailer för en häst (1,5, sto med föl), två, tre och fyra stora hästar eller upp till sju ponny eller Islandshästar. Lasta traditionellt rakt eller diagonallasta där du väljer om hästen åker i färdriktningen eller baklänges. Sadelkammare, sadelskåp och tränskåp för din utrustning. Fautras är handbyggda och kan anpassas till just dina önskemål.

Fautras levererar moderna hästsläp som särskiljer sig på marknaden, med fokus på användarvänlighet, säkerhet och kvalitet. Enkel med hög komfort både för hästen och dig.

Hos Fautras hittar du hästtrailer för en häst (1,5, sto med föl), två, tre och fyra stora hästar eller upp till sju ponny eller Islandshästar. Lasta traditionellt rakt eller diagonallasta där du väljer om hästen åker i färdriktningen eller baklänges. Sadelkammare, sadelskåp och tränskåp för din utrustning. Fautras är handbyggda och kan anpassas till just dina önskemål.Fautras hästtransporter har livstids garanti på golvskivan och marknadens lägsta Step Up!