• Livstids garanti på golvskivan!
  • Marknadens lägsta step up!
  • Fullstora framdörrar i en robust konstruktion!
Provan Lördag, 20 April 2019

Hästtransport Fautras Provan


Fautras Provan har marknadens lägsta step-up för smidig och problemfri lastning. Dragstänger som sitter fästa direkt i den första axeln tillsammans med störtbågar och den gedigna konstruktionen ger en överlägsen säkerhet och väghållning.

Fautras Provan har plats för två stora hästar och möjlighet att väga in hästtrailern så att du med B-körkort kör detta hästsläp lagligt.

Fautras Provan är rikligt utrustad från början och skillnaden mellan de tre modellerna av Provan Club, Classic & Premium är utrustningsnivån. Enklast är modell Club medan Premium är en näst intill fullutrustad hästtrailer. Fautras hästtransporter kännetecknas alltid av hög hållfasthet och användarvänlighet. Provan är inget undantag. Standard är säkerhetsbommar, framfönster och höga sparkplåtar. Mellanväggen är i starka Fautras Tech som tål tuffa tag och ändå flexar när hästen rör sig. Självklart är reservhjul standard. God ventilation med luftintag fram och ställbara överluckor på bakdörrarna. Alla dörrar är fullstora vilket tillåter fronturlastning. Alla dörrar har containerstängning för högsta säkerhet. Med unika vägegenskaper är den fantastiskt stadig bakom din bil.

Info och bilder Provan Club
Hästsläp med allt för att köra häst och lite till.
Finns i färgerna vit och pärlgrå med svart dekor.

Info och bilder Provan Classic
Hästsläp utrustad som Club men Du får även välja färg & stripes ur Fautras sortiment. Det ingår även "säker urlastning" som innebär att du kan öppna bakom hästen framifrån.

Info och bilder Provan Premium
Hästsläp utrustad som Classic men Du får även AID SYSTEM istället för "säker urlastning" som innebär att du kan öppna och stänga bakom hästen framifrån. Du får även en extra framdörr samt 2 st öppningsbara fönster med galler och snygga fälgsidor.

Färger:
Färger Fautras JMS Provan Oblic hästtransport hästsläp step up bomfri säkerhet
Tillbaks till hästtransporter

Alla bilder, logotyper och text är Fautras Skandinaviens egendom och har ett upphovsrättsligt skydd enligt Upphovsrättslagen. Otillbehörigt nyttjande utan tillstånd beivras.
Hästtransport
Fautras Provan Premium, vår vanligaste hästtransport. Här i nya färgen Chocolate.
hästtrailer
Fautras Provan hästtransport med sadelskåp på sidodörren.