• Livstids garanti på golvskivan!
  • Marknadens lägsta step up!
  • Fullstora framdörrar i en robust konstruktion!
Victorius Lördag, 20 April 2019

Hästtransport Fautras Victorius

Victorius är hästtransporten för dig som vill ha en hästtrailer med extra allt från början, diagonallastad utan bom fram.

Victorius är en hästtransport med många bra förvaringsutrymmen och plats för allt och lite till. Denna hästtransport lämpar sig utmärkt för aktiva inom alla ridsportens grenar. Victorius är utrustad med stor sadelkammare höger fram. Den har förvaringsutrymmen över hjulhusen på höger sida för kläder och utrustning samt öppningsbar sida (vänster sida). Ytterligare förvaring på vänstersida finns under foderbordet. Med takräcke och stege är den optimal för meetings och liknande. Frambomsfri hästtransport byggd helt i glasfiber och med isolerat vitt tak. Hästsläpets golvskiva är i polyethylen med livstids garanti mot röta. Alla Fautras hästtransporter har halkfri gummimatta och två dörrar bak med step up för enklare lastning. Överluckor på bakdörrarna ställbara i olika lägen för bästa möjliga ventilation. Individuell underhållsfri fjädring. Välj mellan 6 färger och stripes i valfri färg ur Fautras hästtransporters sortiment. Mellanvägg Fautras TECH är ställbar, flexibel och mycket tålig. Victorius har kraftiga sparkskydd, uppbindningsöglor invändigt och utvändigt, reservhjul, kraftigt stödhjul och låsbar kulhandske som standard på denna hästtrailer.

Victorius 2
3st öppningsbara fönster, takluckor 2st

Victorius 3
4st öppningsbara fönster, takluckor 3st och 2st innerbelysning

Färger:
Färger Fautras JMS Provan Oblic hästtransport hästsläp step up bomfri säkerhet

Tillbaks till hästtransporter

Alla bilder, logotyper och text är Fautras Skandinaviens egendom och har ett upphovsrättsligt skydd enligt Upphovsrättslagen. Otillbehörigt nyttjande utan tillstånd beivras.
Fautras hästransporter & hästtrailer
Fautras Victorius 2 hästtrailer med extra allt..

Fautras hästransporter & hästtrailer
Fautras Victorius 2 hästtransport med sadelkammare och förvaringsutrymme öppet.