Nya hästtransporterTrophee


Trophee är speciellt framtagen för riktigt stora hästar. Den är i grunden en Oblic+ med inredning som gör det traditionellt raklastad. Den har Fautras välkänt fina vägegenskaper.

Trophee har bland marknadens största innermått med bredden 180cm och längd 345cm. Har du behov av en ännu större hästtransport väljer du extra lång: 445cm. Du väljer totalvikt från 2000-2600 kg i hela hundratal och 3000/3500kg mot pristillägg. Du möjlighet att välja en stor och praktisk sadelkammare med full ståhöjd eller ett rymligt sadelskåp som försvinner ut vid öppning av ena framdörren. Denna modell har öppningsbara fönster i sidorna, reservhjul, madrasseringar och sparkskydd mm som standard. En utdragbar ramp baktill och ramp i fronturlastingen finns som tillval.

Alla Fautras hästsläp görs i varmgalvaniserat stål. Väl tilltagen tjocklek i materialen gör att dessa hästtransporter tål extrema påfrestningar från både människa, trafik och häst. Stålkonstruktionen med sina störtbågar i stål kompletteras med ett gediget glasfiberhölje. Väggarna är skyddade med kraftiga sparkskydd. Självklart har även Fautras Trophee polyeten golvskiva med livstids garanti. Golvskivan är helt genomgjuten utan luftfickor eller andra material invändigt. Alla Fautras hästtransporter har halkfri gummimatta. Standard är även individuell underhållsfri fjädring, kraftiga sparkskydd, invändiga och utvändiga uppbindningsöglor, innerbelysning, reservhjul, kraftigt stödhjul och låsbar kulhandske.